Kolači -Recepti

 • Voćni kolači

  Voćni kolači su obično vrlo lagani, osvežavajući i brzo se pripremaju. Uvek možete iskoristiti sezonsko voće i napraviti ukusnu poslasticu za sve sladokusce. U ovoj sekciji možete pronaći različite recepte za voćne kolače koje možete pripremati za različite prilike.
  Ukusni voćni kolači.

 • Čokoladni kolači

  Čokolada je najzastupljeniji sastojak u kolačima. Sitni kolačići sa čokoladom, kolači sa čokoladnim prelivom, kolači sa čokoladnim filom i još mnogo recepata sa čokoladom u glavnoj ulozi možete pronaći u našoj sekciji čokoladnih kolača.

 • Praznični kolači

  Ukoliko želite da pripremite kolače koji su namenjeni za specijalne prilike i prazničnu atmosferu pokušajte da pronađete odgovarajući recept među našim prazničnim kolačima.

 • Sitni kolači

  Svi vole sitne kolače, lako se pripremaju, lako poslužuju, lako konzumiraju. Odlično su rešenje za posluženje gostiju, a deca ih obožavaju. Pronađite u našoj sekciji sitnih kolača recepte za raznovrsne sitne kolače.

 • Brzi kolači

  Kao što im samo ime kaže, brzi kolači se brzo i lako pripremaju, obično podrazumevaju upotrebu sastojaka koje ne morate posebno obrađivati i peći. Ukoliko vas zanimaju recepti za brze kolače mi vam nudimo veliki izbor recepata za ovu vrstu kolača.

 • Posni kolači

  Posni kolači se obično prave u vreme posta, mada ih možete pripremati i u drugim prilikama s obzirom da ih odlikuje mala količina kalorija i problematičnih sastojaka kao što su masti. Ovde možete da pronađete recepte za omiljene posne kolače.

 • Razni kolači

  Razni kolači za razne prilike! Ukoliko ne možete da se odlučite za neku određenu vrstu kolača, potražite ideje u kategoriji raznih kolača. Ovde možete pronaći inspirativne recepte za različite kolače koje ćete rado iznova praviti. Zato zavirite među naše recepte za razne poslastice.
  Kolač sa medom kružnog oblika.

Share
loading...