Torte – Recepti

 • Čokoladne torte

  Sam proces pravljenja čokolade je dugotrajan i kompleksan, potrebno je dosta vremena da prođe od branja kakao zna do obrade i na kraju pakovanja čokolade koju mi kupujemo po supermarketima. Zato iskoristimo tu privilegiju što imamo pristup čokoladi i iskombinujmo je sa ostalim sastojcima da dobijemo najkvalitenije čokoladne torte. Deci su omiljene, pravi ljubitelji torti najviše ih cene, tako da pronađite recepte koji odgovaraju baš vama u našoj sekciji čokoladnih torti.
  Torta u obliku kucice decija masta.

 • Voćne torte

  Voćne torte su najlepša poslastica za letnji period, mada ukoliko ste ljubitelji voća i laganijih torti možete ih pripremati tokom cele godine. Jagode, maline, kupine, pomarandže, banane i još mnogo različitog voća čeka da ga ukomponujete u najlepšu voćnu tortu. Pronađite ovde interesantne recepte voćnih torti.

 • Praznične torte

  Praznično vreme je uvek proraćeno euforičnim i posebnim raspoloženjem. Praznici su prilika da provodimo vreme sa porodicom i najmilijima, zato upotpunite prazničnu atmosferu sa posebnim, prazničnim tortama. Postoje različiti recepti za divne praznične torte pronađite ih u našoj sekciji prazničnih torti.

 • Svečane torte

  Bez obzira da li se pripremaju za vreme praznika ili za specijalne, svečane prilike poput rođendana, krštenja ili slično, svečane torte predstavljaju luksuz, posebnost i privilegiju. Napravite pravu svečanu tortu za vaše najmilije pomoću recepata koje vam mi predlažemo.

 • Posne torte

  Ukoliko je vreme posta ili brinete o zdravlju i želite da napravite tortu od zdravih posnih sastojaka pronađite neki od recepata za raznovrsne posne torte koje su jednako ukusne poput bogatih kaloričnih torti. U našoj kategoriji posnih torti mi vam predstavljamo mnogobrojne ideje za ukusne posne torte.

 • Brze torte

  Želite da napravite brzu tortu, a da ona bude ukusna i da se zaista brzo pravi, vaše je samo da pripremite odgovarajuće sastojke, a pomoću uputstava u našim receptima omogućićemo vam da ih pomešate i pripremite u ukusnu brzu tortu. Pronađite naš recept za vašu tortu.

 • Nepečene torte

  Obično se prave sa keksom, mada je moguće iskoristiti različite sastojke koje nije potrebno peći i obrađivati. Nepečne torte su jednostavne za pripremu, svako ih može brzo napraviti i svi ih rado konzumiraju. Ne morate utrošiti mnogo vrmena, energije i materijala da napravili tortu. Pogledajte naše recepte za nepečene torte.
  Više predivnih torti.

Share
loading...